Despre bookmarks

Ce este Bookmarks online:

Bookmarks online este un serviciu de social bookmarking care permite utilizatorilor sa salveze, eticheteze, gestioneze si partajeze pagini Web de la o sursa centralizata. Cu accent pe puterea de a comunicare, Bookmarks online imbunatateste modul in care oamenii descopera, retin si impart pe Internet.

Lucruri pe care le poati face cu Bookmarks online:

Adauga la favorite orice site de pe Internet, si accesarea lui de oriunde

In loc de a avea favorite diferite pe fiecare calculator, Bookmarks online face mai usoara detinerea unui singur set de favorite tinute in sincronizare intre toate computerele dumneavoastra. Chiar daca nu sunteti pe computerul dumneavoastra, puteti in continuare ajunge la favoritele dvs. pe site-ul BookmarksURI.

Partajati-va favoritele

In cazul in care prietenii dumneavoastra folosesc Bookmarks online, aveti posibilitatea sa partajati favorite interesante putanddu-le accesa la urmatoarea logare. Desigur, ei pot face acelasi lucru pentru tine. Pe masura ce explorati site-ulputeti gasi multe chestii interesante... te poti folosi de Newsletter-ul nostru pentru ultimele favorite etc

Descoperiti favoritele cele mai utile si interesante de pe web

Vezi ce este "fierbinte" prin verificarea tag-urilor noastre populare. Privind la favoritele populare prin tag-uri, veti avea posibilitatea de a descoperi favoritele cele mai interesante cu privire la subiectele la care sunteti mai interesati. Cautarea favoritelor despre aproape orice, de la cele mai bune sfaturi de programare la cele mai populare site-uri de turism, toate intr-o forma usoara pentru citire.

Contactati-ne

Pentru a ramane cu ultimele noutati, vizitati pagina noastra bookmarks online . Pentru a face schimb de idei cu echipa si alti utilizatori, a se vedea user forums. Pentru suport, a se vedea pagina de suport . Pentru intrebari de presa, dezvoltarea de afaceri, sau orice altceva va rugam sa ne contactati!
Cautare
Publicitate
Autentificare
Publicitate
Newsletter
Doriti sa primiti noutati?