Intrebari frecvente


Notiuni de baza
Ce este bookmarks-site.ro
bookmarks-site.ro este o colectie de entitati favorite ale atale si oricine altcineva. Puteti folosi bookmarks-site.ro pentru:
  • Pastrarea link-urilor favorite catre articole, bloguri, musica,comentarii, retete si altele, si accesarea lor de pe orice computer de pe web.
  • Partajarea favoritelor cu prietenii, familia si altii.
  • Descoeprirea lucrurilor noi. BookmakrsURI.com este plin de favoritedespre tehnologie,divertisment, informatii utile si multe altele. Explorati si bucurativa.
bookmarks-site.ro este un social bookmarking - stocheaza favoritele dvs. online, care va permite sa accesati acelasi favoritele de pe orice computer si sa adaugati favoritele de oriunde, de asemenea. La bookmarks-site.ro, aveti posibilitatea sa utilizati dosare pentru organizarea favoritelor.
Puteti vedea interesante link-uri ale prietenilor si a altor persoane. Tot ce trebuie este un browser si o conexiune la internet. Suna bine?

ce este social bookmarking?
bookmarks-site.ro este un bookmarking social, ceea ce este proiectat pentru a va permite sa stocati si partajati favoritele de pe web.
Prezinta mai multe avantaje:
In primul rand, poti sa ajungi la favoritele dvs. de oriunde, indiferent daca sunteti acasa, la locul de munca, intr-o biblioteca, sau pe un computer al unui prieten.
In al doilea rand, puteti sa va partajati favoritele publice (Retineti ca puteti, de asemenea, marca ca favoritele de pe bookmarks-site.ro privat - doar vizualizat de dumneavoastra - daca doriti.)
In al treilea rand, puteti gasi la alte persoane care au pe bookmarks-site.ro favorite interesante. Aveti acces la link-urile de care toata lumea vrea sa va amintiti.

cum incep?
Oricine poate rasfoi favoritele publice, nu aveti nevoie pentru a explorare.
Pentru a salva favoritele pe bookmarks-site.ro veti trebuie sa va inregistrati. Acesta este un proces rapid, si tot ce este nevoie de un nume de utilizator si parola.Inregistraza-te!

Bookmarking
ghid pentru salvarea favoritelor
Adaugare marcaj
Pentru adaugarea favoritelor trebuie sa va logati si apoi sa adaugati marcajul respectiv in contul dumneavostra propriu. Adaugarea o puteti faci din caontul personal prin apasarea butonului adaugare marcaj sau din butonul din bara de link-uri. Dupa apasarea butonului va apare un pop-up in care trebuie sa adaugati titlu, URI, descriere, alegeti dosarul si sa alegeti daca vreti sa fie public sau privat, precum arata in screenshot-ul urmator:
LibraBank

Titlul este numele dat marcajului
URL-ul este adresa de web a marcajului. Acesta incepe cu http://, si este necesar pentru a salva favoritele in contul personal.
Descrierea este descrierea marcajului respectiv.
Schimba dosar din acest link se poate schimba dosarul unde se salveaza marcajul
Public permite utilizatorului sa-si salveze marcajul,daca vrea public(vazut de toti vizitatorii) sau privat(default).
Editare si stergere marcaj
Dupa salvarea unui element, puteti edita favoritele dvs. accesand "edit" butonul din meniu. ´┐Żn mod similar, daca doriti sa stergeti un element, accesati "delete" butonul din meniu.

buton pentru orice browser
Butonul (bookmarklet) este link-ul pe care-l adaugati pe bara de instrumente a browser-ului.
Butonul post to 

bookmarks-site.ro adauga marcaj in contul propriu
Butonul my bookmarks-site.ro te duce la site-ul bookmarks-site.ro

Partajare
ghid pentru partajarea favoritelor
La bookmarks-site.ro, puteti sa va impartasiti semne de carte cu toata lumea. (Nota: semne de carte salvate in mod implicit, sunt private, vezi un ghid cu scopul de a salva semne de carte pentru mai multe detalii.) De ce este util acest? Este posibil sa doriti sa va aratati prietenilor toate link-uri interesante pe care le-ati gssit, sau trimite un marcaj de ajutor la un partener, sau chiar sa creeze o lists de resurse pentru studentii care le pot pune pe site-ul dvs. de curs.

Cautare
ghid pentru a descoperi favorite
Puteti gasi cam tot pe bookmarks-site.ro, daca le cautati din pura curiozitate sau pentru ceva anume. Deoarece fiecare link este altcuiva favorit, adnotate cu informatii suplimentare.

Intrebari frecvente
intrebari frecvente
Aici sunt raspunsuri la problemele comune care pot fi dificil de a rezolva fara un pic de ajutor. Daca nu vedeti raspunsul la intrebarea dvs. specifice, aici, s-ar putea sa doriti sa cautati prin restul paginile de ajutor.

Despre bookmarks-site.ro
contactati-ne!
Suport tehnic pentru problemele de asistenta, va rugam sa trimite-ti email la adresa support@bookmarks-site.ro.
Feedback va rugam sa trimiteti orice fel de feedback, comentariile, sugestiile la feedback@bookmarks-site.ro
Cautare
Publicitate
Autentificare
Publicitate
Newsletter
Doriti sa primiti noutati?